Akçaköy Ortaokulu

WEB https://akcakoyoo61.meb.k12.tr
Adres : AKÇAKÖY MAH. AKÇAKÖY CUMHURİYET CAD. TRABZON MEB AKCAKOY ILKÖĞRETIM VE ORTAOKULU BLOK NO: 182 AKÇAABAT / TRABZON
VİZYON : Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak, bulunduğu çevrenin eğitim öğretimle ilgili bütün ihtiyaçlarına cevap vermektir.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; öğrencilerin Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerine, kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı´nda 2 öğrencimiz Fen Lisesine, diğer öğrencilerimiz ise merkezi yerleştirme ile okullarına yerleşmiştir.

Saatler : 8.40-15.20
Servis :
Ulaşım : Her saat başı Trabzon-Akçaköy/Akçaköy-Trabzon hattından otobüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Akçaköy Ortaokulu, Akçaabat´ın Akçaköy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi´nde 3 katlı bir binadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 18
Kontenjan Bilgileri :